top of page

Aanmelden als nieuwe patient

Als u nieuw bent komen wonen in Valkenswaard EN u heeft als postcode 5552 dan kunt u zich inschrijven bij ons in de praktijk.

Bent u nieuw komen wonen in Valkenswaard en heeft u een andere postcode dan 5552 dan kunt u contact zoeken met huisartsenpraktijk Sint Martinus.

Download hier

het inschrijfformulier

registration form ( english version)

Neem contact op met de assistente om een inschrijfformulier op te halen of download het formulier hier.  U dient het ingevulde formulier persoonlijk op de praktijk te brengen, samen met uw legitimatiebewijs zodat we u kunnen identificeren. U kunt op kennismakingsgesprek komen. In dit gesprek vertellen we u meer over onze huisartsenpraktijk en kunt u ons nog wat vertellen over uzelf en wat u verwacht van een huisarts.

Uitschrijven

Als u gaat verhuizen naar een andere gemeente vragen wij u een nieuwe huisarts te zoeken. U schrijft zich daar in, levert bij ons een uitschrijfformulier in (u mag dat ook mailen) en dan zorgen wij voor de overdracht van uw dossier. Als u naar het buitenland verhuist dan krijgt u, als u dat wilt, zelf uw dossier mee om te overhandigen aan uw nieuwe huisarts.

Download hier het

uitschrijfformulier

uitschrijfformulier hele gezin

bottom of page