top of page

Onze praktijk maakt gebruik van het patientenportaal mijngezondheid.net. Uiteraard kunt u in de toekomst ook gebruik maken van uw eigen PGO. 

Online mogelijkheden

In onze praktijk zijn er verschillende mogelijkheden uw zorg vorm te geven, naast onze gewone spreekuren en telefonische bereikbaarheid. U kunt online een afspraak inplannen. Ook is het mogelijk uw gewicht, bloeddruk en glucosewaarden door te geven aan de assistentes, huisartsen en/of praktijkverpleegkundigen. Gebruikt u hiervoor het ‘MGn E-consult’. Met de (wond)verpleegkundige van de praktijk of uw thuiszorgorganisatie bewaken we uw wond met foto’s via de (beveiligde) app. U

 

Videoconsult

U heeft hiervoor alleen een mailadres nodig en een apparaat met camera en microfoon, bijvoorbeeld uw tablet of telefoon. U kunt de arts zien en de arts kan u zien. We zetten dit bijvoorbeeld in bij de monitoring van chronische ziektes, waarbij u zelf uw bloeddruk of glucose bijhoudt, of bij het monitoren van covid patienten. Ook bij psychische klachten kan dit een goede vervanging van de gewone consulten zijn. Het scheelt u reis en wachttijd. Een videoconsult is zowel bij de huisarts als bij de praktijkondersteuner een mogelijkheid. Wilt u hier gebruik van maken? Maak een afspraak bij de assistente, of geef het aan bij uw volgende controle-bezoek. Wist u dat wij ook uitleen bloeddrukmeters hebben zodat u zelf thuis uw bloeddruk kan meten?

E-consult/foto's sturen/meetwaardes doorgeven
Via mijngezondheid.net kunt u een mailconsult aanvragen. U krijgt binnen 3 dagen antwoord ( gemiddeld zelfs al na 1 dag!). U kunt hierbij zelf kiezen aan wie u de vraag stelt, aan de huisarts, de assistente of  de praktijkondersteuner. Ook foto's of andere bijlages zoals uw thuismetingen kunt u makkelijk meesturen. Nog geen mijngezondheid.net? Hieronder kunt u zich aanmelden. U heeft alleen DigiD nodig.

Inzage in uw eigen dossier.

Via mijngezondheid.net kunt u inzage krijgen in uw eigen dossier, krijgt u bericht als uw labuitslagen binnen zijn en kunt u  deze zelf bekijken. Als u geen gebruik wilt maken van mijngezondheid.net, maar wel online inzage wil in uw medische gegevens, dan kunt u ook gebruik maken van een Persoonlijke GezondheidsOmgeving ( PGO).

 

Digitale vaardigheden

Wilt u graag aan de slag, maar heeft u meer hulp nodig, of bent u juist nieuwsgierig welke apps en andere digitale middelen u kunt inzetten om met uw gezondheid aan de slag te gaan? Kijk op de digitalezorggids.nl.  Behoefte aan hulp om uw digitale vaardigheden te verbeteren?  Bel met de digihulplijn 0800-1508 of kijk op deze website van de overheid, of ga naar de bieb, daar is een informatiepunt waar u ook hulp of cursussen kunt krijgen om dit soort zaken te leren.

Aanmelden MijnGezondheid.net

mijngezondheid.net
Mét DigiD

Wat is MijnGezondheid.net?

Met MijnGezondheid.net regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts.

Zo kunt u:

- via een e-consult een vraag stellen aan uw huisarts

- herhaalmedicatie bestellen

- inzage krijgen in uw huisartendossier

Wanneer u als patiënt gebruik wilt maken van MijnGezondheid.net, kunt u zich hier aanmelden.

Alleen patiënten die 16 jaar of ouder zijn kunnen bij ons gebruik maken van MijnGezondheid.net

Heeft u zich al een keer aangemeld? Gebruik dan voortaan de knop inloggen

Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie nodig of kunt u gebruik maken van de DigiD app. Klik hier voor meer informatie over DigiD.

bottom of page